Ieder jaar leggen we huisbezoeken af en verrassen de kinderen met een bezoek. Vooraf vraag ik de gegevens van de kinderen en doe deze in het boek. Als ik dan kom weet ik al veel over hen. Ik ben gewend om te improviseren en in te spelen op de situatie en het kind. Goed luisteren naar wat de kinderen zeggen is daarbij enorm belangrijk. Het is een gesprek van Sint met kind en niet alleen maar droog voorlezen. Ik doorspek het met veel humor. 

Ik werk met een vast team acteurs en actrices, die net als ik professional zijn. Wij kennen elkaar vele jaren en zijn op elkaar ingespeeld.

 of Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is telefoon-1.jpg
info@freefantasy.nl 06-12272084

Referenties:

Hartelijk dank voor het verzorgen van een geweldig Sinterklaasfeest! De meisjes waren erg onder de indruk (en de rest trouwens ook!) Je hebt er, samen met de pieten een onvergetelijk mooi feest van gemaakt. Graag volgend jaar weer!

Hai Jeroen. Jullie heel erg bedankt voor het geweldige bezoek! We zijn echt fan van jullie. Jullie zijn ook de reden waarom we altijd Sinterklaas in Amstelveen blijven vieren en nooit in Utrecht waar wij wonen. Daar heb je niet zulke leuke Sinterklazen😜. Lief dat je aan verjaardag van Evy denkt. Tot volgend jaar!

Hi Jeroen, wij hebben weer genoten van jullie optreden als Sint en Pieten bij ons thuis. Zo fijn dat jullie leuke en rustige Sint en Pieten zijn, dit is erg fijn voor onze kids! Ze vonden het spannend maar ook ontzettend leuk tegelijk 😊. Hele fijne december maand!

Hi Jeroen, wij hebben ook weer zo genoten! Elk jaar zeggen we weer: wat een heerlijke Sint is dat toch met gezellige pieten! Ongedwongen, inspelend op ieder persoontje op een eigen manier en aanstekelijke humor die erg bij de familie past, in één woord geweldig!

Sint Jeroen bezorgde onze kinderen een onvergetelijke avond. Hij was goed voorbereid en alles kwam met humor aan bod. De leeftijden van onze kinderen variëren van peuter tot puber maar daar wist Jeroen perfect op in te spelen. Bij de voorbereiding werd ook rekening gehouden met onze wensen. Kortom, een geweldige Sint die ook volgend jaar weer van harte welkom is.

Hi Jeroen, dank. Wij vonden jullie geweldig en hebben genoten. Als we volgend jaar weer een sinterklaas ontvangen dan alleen jij hoor! 😊

Jeroen, wij hebben genoten van de sfeer, de warmte en de professionaliteit van  jullie optreden. Samen hebben we er weer een onvergetelijke dag van gemaakt! Mogen we alvast voor volgend jaar boeken? Dan hebben we die maar alvast staan.
Nogmaals bedankt. 

We wilden, net als vorig jaar, graag een mooi sinterklaasfeest vieren. En mede dankzij deze Sint en zijn Pieten, is dat weer fantastisch goed gelukt. We waren met een groot en zeer gevarieerd gezelschap, jong en oud. Sint was goed geïnformeerd en had tijd en aandacht voor iedereen, wat heel natuurlijk overkwam. Met af en toe een grapje en lieve hulpzame pieten. Wij hebben deze Sint in elk geval alvast weet voor volgend jaar geboekt 😊

Dear Jeroen, we’re so grateful to you and Pieten for visiting our house yesterday! Sofia was overwhelmed with joy to see you and talk to you. Thank you for being such kind, warm, funny Sint, you will stay in our memories forever. Warmest wishes

Dear Sint and the team! Thank you for a fantastic evening and warm atmosphere that you created for our kids:) They were super happy to meet you. Looking forward to seeing you next year!

We vonden het heel gezellig! Je nam ruim de tijd en dat was echt super. Ook de interactie met de kinderen was heel goed.