Wij bezoeken al 29 jaar bedrijven in heel Nederland. Het programma bestaat uit een introductie door Sint, het kort bespreken van kinderen die bij Sint mogen komen, raadseltjes door de Pieten en een grappig verhaal van Sint. Alles afgewisseld met liedjes en dansjes, waarbij Sint ook meedanst.

Wij zijn gewend om te improviseren en in te spelen op de situatie. Veel humor en interactie met de kinderen. 

Wij speelden eerder voor:
Pathé, AH, Ziggo, Ice Endex, ABN Amro, DigiB, Sigma Coatings, advocatenkantoor Den Hartogh, Musqueteer, Amstelland ziekenhuis, Gifted Minds International School

Referenties:

ABN Amro. We maken al vele jaren met veel plezier gebruik van jullie diensten en niets anders dan lof gekregen over jullie optreden.

Pathé Delft. Beste Jeroen, ik heb van de collega’s die er waren ook allemaal enthousiaste reacties ontvangen. Mochten we volgend jaar een Sinterklaas en pieten nodig hebben, dan weten we jullie te vinden!

ICE-Endex. Wij willen jou en de Pieten heel hartelijk bedanken voor jullie bezoek. Het was erg leuk en met je manier van doen, je handgebaren lijk je echt op een goedige, ‘oude’ Sinterklaas. Jullie gingen allemaal zo toegewijd om met de kinderen en hebben hen een onvergetelijke ervaring gegeven. Alle ouders vonden dat jullie het fantastisch deden. Nogmaals dank en tot volgend jaar.

DigiB. Het was weer een warm bad en we hebben ontzettend genoten. De timing toen er iemand net op dat moment met een kerstboom langsliep! Het was hilarisch en super hoe jij dat oppakte: competitie sint met de kerstboom: wie heeft de grootste: de staf van Sint of de Kerstboom.

Amstelland ziekenhuis. Wij hebben nog nagenoten van jullie optreden. Veel positieve reacties mogen ontvangen. `Jullie hebben, als Sinterklaas en Piet, bij onze patiënten een glimlach op hun gezicht getoverd. Ook onze collega’s hebben jullie blij gemaakt. Ik heb ervaren dat jullie je met veel passie inzetten. De humor is me ook zeker bijgebleven. Het was te zien dat jullie dit al jaren samen doen. Goed op elkaar ingespeeld. Door het enthousiasme van collega’s willen we jullie aankomend jaar opnieuw als Sint en Piet inhuren.